Tolóajtós gardróbszekrények

Beépített szekrények, gardróbszobák

Tolóajtós beépített szekrények

Tolóajtós beépített szekrény tolóajtóval

Beépíett szekrény, gardrób minőségi alapanyagokból

Rólunk

Tisztelt vásárlóink,

ezúton szeretnénk Önökkel megismertetni az anyagukban, megformálásukban, kivitelezésükben egyaránt korszerű  termékeket : egyedi méretre szabott, beépített tolóajtós szekrényeinket.

A tolóajtók rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely 30 éve világviszonylatban tölt be vezető szerepet a rendszer gyártásában.

Társaságunk elsőként lépett piacra a tolóajtós szekrények és térelválasztók számítógépes tervezőprogramjával. A látványtervvel nemcsak vásárlóink választását könnyítjük meg, hanem a lakberendezők munkáját is.

Az MAXGARDROB közkedvelt a vásárlók körében, köszönheti ezt gazdag kínálatának, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Ez teszi alkalmassá az MAXGARDROB termékeket mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját.

Az MAXGARDROB termékekkel valóra válthatják lakberendezési elképzeléseiket, vágyukat az egyedi, s egyben praktikus és természetes iránt, a minőség, az elegancia és a lendületes egyszerűség jegyében. Mindez elérhető áron, rövid határidőn belül, professzionális kivitelezésben, 10 év garanciával.

Reméljük, az itt felsorakoztatott ötletek segítenek Önöknek megálmodni és megtalálni otthonuk, irodájuk számára a legmegfelelőbb hangulatú, a legpraktikusabb tárolási lehetőségeket nyújtó MAXGARDROB szekrényváltozatot. Szeretettel várjuk Önöket bemutatótermeinkben, ahol közelebbről is megismerkedhetnek az MAXGARDROB termékekkel.