Tolóajtós gardróbszekrények

Beépített szekrények, gardróbszobák

Tolóajtós beépített szekrények

Dolgozószoba kialakítása beépített szekrényekkel

Tolóajtós szekrény a dolgozó szobában

 

A beépített szekrény a dolgozószobában, irodában egy elegáns, könnyen átlátható munkakörnyezetet biztosít.
A tolóajtós beépített szekrény elsődleges előnye, hogy méretre készül így már előre meg lehet tervezni hogyan alakítjuk ki a szekrénybelsőt az irodai felszereléseknek. Sokat segítenek praktikus kiegészítőink is, amelyek még könnyebbé teszik a tárolást .
Amennyiben otthonában alakítja ki dolgozószobáját, úgy érdemes a lakás stílusát figyelembe véve megtervezni a beépített szekrényt, akár bútorlap kombinációkból vagy a minőségi festett lacobel üvegekből készült tolóajtókkal. 
Amennyiben az irodaban a napi munkameneten kívül a tárgyalások is helyet kapnak úgy érdemes egy elegáns, de praktikus megoldást választani. A lacobel üveges tolóajtók akár üzenőfalként  vagy jegyzetre is szolgálhatnak, de amint egy elegáns környezetet szeretnénk csak könnyed mozdulattal letöröljük és már kész is a tárgyaló. 
Az irodában akár optiwhite üveg tolóajtókkal is készülhet a szekrényt, ami teljesen áttetsző így könnyen átlátható de egyben rendezett környezetet érhetünk el vele.

A szekrények mellé akár nyitott könyvespolcokat, esetleg kisebb kiegészítő bútor elhelyezését is  tervezhetjünk mert ugyan abból az anyagból bútorkészítést is vállalunk. Bútoraink garanciálisak.