Tolóajtós gardróbszekrények

Beépített szekrények, gardróbszobák

Tolóajtós beépített szekrények

Rend a lelke mindennek - avagy a rendszerezett gardrób

Beépített szekrény, gardrób, gardróbszoba kialakítása

Olvassa el leírásunkat és terveztesse meg az Önnek legmegfelelőbb gardróbot!

Rendszerezett gardrób

Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlennek tűnt egy egész szobát fenntartani csupán a ruháinknak, de a 20. század magával hozta a faltól falig és talajtól a mennyezetig beépített gardróbszekrényeket. Mára pedig a beépített szekrények és gardróbszobák szinte minden modern otthonban megtalálhatók. Legyen bármilyen stílusú is a lakásunk, egy átlátható, rendben tartott tolóajtós beépített szekrényben könnyen megtalálhatjuk a megfelelő ruhadarabjainkat.

Rend a lelke mindennek

A minden nő által ismert "nincs mit felvennem" szindróma többek között a ruhásszekrényben uralkodó káosznak köszönhető.

Tervezéskor azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a jelenlegi ruhatárunk növekedni fog. Érdemes plusz 15-20%-kal nagyobbra elkészíteni a beépített gardróbszekrényt, hogy az új szerzemények is gond nélkül elférjenek majd.

Funkcionális tárolás

Amennyiben lehetőségünk van néhány négyzetmétert feláldozni otthonunkból egy tárolásra kialakított helyiségnek, érdemes komfortos gardróbszobát létrehozni.

A külön erre a célra kialakított tér ma már nem jelent luxust, hanem elsősorban a mindennapos kényelmünket szolgálja, ahol a ruhák és cipők mellett a ritkábban használt tárgyak is helyet kaphatnak.

A gardróbszobában az áttekinthető tároláson túl könnyedén válogathatjuk a mindennapos öltözeteinket. A tárolóhelyiségünk elrendezése lehet L vagy klasszikus elrendezésű U alakú, átlátható gardróbszoba.

Bármilyen legyen is a ruhatárunk elrendezése, a lényeg a teljes helykihasználtság, vagyis építsük be az adott falat a padlótól a plafonig tolóajtós szekrény segítségével